track

50 jaar getrouwd uitnodigingen

50 Jaar getrouwd? Van harte gefeliciteerd! Bij jullie gouden bruiloft hoort natuurlijk een geweldig feest met familie en vrienden. Nodig de mensen om wie jullie geven uit met een feestelijke 50 jaar getrouwd uitnodiging. Jullie jubileum feest is bijzonder en daar hoort natuurlijk ook en bijzondere uitnodiging bij. Of jullie nou op zoek zijn naar een lieve, romantische, klassieke of juist strakke en moderne stijl, bij KaartKeuze vinden jullie de perfecte uitnodiging voor jullie trouwfeest.

Benieuwd hoe mooi jullie favoriete 50 jaar getrouwd uitnodiging er gedrukt uitziet?

Vraag een GRATIS voorbeeldkaart aan.

 

Persoonlijke wensen

Hebben jullie een persoonlijke wens of verzoek, laten het ons weten. Dan gaan wij kijken wat er mogelijk is. 
Ook als jullie hulp nodig hebben bij het opmaken of bestellen van de kaart, helpen wij graag.

 

50 jaar getrouwd uitnodigingen

 

 

GRATIS voorbeeldkaart
Spreekt een ontwerp jullie aan? Bestel een GRATIS voorbeeldkaart. U heeft de keuze uit verschillende formaten en u kunt kiezen voor een enkele of klapkaart. Ook kunt u aangeven op welk papier de voorbeeldkaart gedrukt moet worden. Zo ziet u hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet. Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt de kaart dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

Proefdruk met eigen tekst
Willen jullie een drukproef van jullie favoriete uitnodiging met eigen tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Heeft u de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst, dan wordt jullie kaart nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Heeft u hulp nodig bij het opmaken van de kaart? Laat het ons weten. We helpen graag bij het maken van jullie persoonlijke uitnodiging.

 

All Sides Design: mooie voor-, binnen- en achterzijde
Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de uitnodigingen van KaartKeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. 50 Jaar getrouwd uitnodigingen ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en designers en gedrukt in de beste kwaliteit.

 

Vriendelijk geprijsd
De uitnodigingen van KaartKeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en hebben ook nog eens GEEN verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk.

 

Leuk, gemakkelijk en snel bestellen
Bestellen is echt heel eenvoudig. Bekijk welk kaartje jullie het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Zonder verzendkosten.

 

Luxe papiersoorten
De uitstraling van jullie kaart wordt mede bepaald door de papierkeuze. De kaarten worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie uitnodigingen te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier.

 

Mooiste kwaliteit drukwerk
Naast het maken van mooie en bijzondere ontwerpen vinden we bij KaartKeuze dat de kaarten gedrukt moeten worden op de hoogst mogelijke kwaliteit. De kaarten van KaartKeuze worden gedrukt op een HP Indigo 12000 drukpers. Het neusje van de zalm op drukgebied. Je krijgt dus geen goedkope printjes, maar hoogstaand drukwerk. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

 

Kaartje laten aanpassen
Ben je enthousiast over een kaart, maar wil toch dat er iets aangepast wordt? Een andere kleur, een ander lettertype, iets binnen het ontwerp? Dat kan. Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij gaan kijken wat er mogelijk is. 

 

Snel in huis
Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden de bestelling dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

Persoonlijk ontwerp
Wilt u een originele en persoonlijke uitnodiging door ons laten ontwerpen? Ook dat kan. Je kunt dan het beste even contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken.