track

Uitnodiging 50 jaar - Abraham en Sarah kaart

50 jaar geworden? Van harte gefeliciteerd! Een mijlpaal die groots gevierd mag worden met vrienden en familie. Nodig de mensen om wie u geeft uit met een bijzondere, mooie of grappige Abraham of Sarah kaart. Originele 50 jaar uitnodigingen met passie gemaakt door kunstenaars en designers.

Bestellen is echt heel eenvoudig. Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u iets aangepast hebben?
Laat het ons weten. We helpen u graag.


Benieuwd hoe mooi uw favoriete 50 jaar uitnodiging er gedrukt uitziet?

Ontvang een GRATIS voorbeeldkaart

Of bestel een proefkaart met uw persoonlijke tekst.


Abraham en Sarah kaart collectie

 

Leuk, gemakkelijk en snel bestellen

Bestellen is echt heel eenvoudig. Bekijk welk kaart u het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats uw tekst en bestel. In het besteloverzicht kunt u de aantallen en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar u op. 


GRATIS voorbeeldkaartje

Spreekt een ontwerp u aan? Bestel een GRATIS voorbeeldkaartje. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en je kiezen voor een enkele of klapkaart. Ook kunt u aangeven op welk papier het voorbeeldkaartje gedrukt moet worden. Zo zie je hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet. Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt de kaart dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Proefdruk met eigen tekst

Wilt u een uitnodiging 50 jaar drukproef met uw persoonlijk tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Heeft u de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst, dan wordt jullie kaartje nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

All Sides Design

Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de 50 jaar uitnodigingen van Kaartkeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Abraham en Sarah kaarten ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en designers en gedrukt in de hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit diverse luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om uw uitnodigingen te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier.
 

Vriendelijk geprijsd

De uitnodigingen 50 jaar van Kaartkeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en en zijn inclusief verzendkosten! Bekijk onze prijslijst
 

Persoonlijk ontwerp

Wil je een origineel en persoonlijk uitnodiging 50 jaar door ons laten ontwerpen? Ook dat kan. U kunt dan het beste even contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken.