track

Babykaartjes maken bij Kaartkeuze.nl

In blijde verwachting? Wat leuk, gefeliciteerd! Als jullie kindje straks geboren is wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten met een mooi, bijzonder en origineel geboortekaartje. Bij Kaartkeuze vind je babykaartjes in diverse stijlen en thema's. Origineel & uniek, hip & trendy, modern & strak, leuk & grappige of stoere geboortekaartjes. Of toch liever een lief & schattig geboortekaartje? Bij de bijzondere collectie geboortekaartjes van Kaartkeuze vind je altijd het ultieme geboortekaartje.

Benieuwd hoe mooi jullie favoriete geboortekaartje er gedrukt uitziet?

Mooi babykaartje gevonden?
Vraag een GRATIS voorbeeldkaartje aan.
Leuk, gemakkelijk en snel! 

Vier de geboorte van jullie kindje met een mooi en bijzonder geboortekaartje!


Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.


Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

Babykaartjes

Bekijk ook de binnen- en achterkant van de kaartjes! Want de kaartjes van Kaartkeuze hebben een All-Side Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Geboortekaartjes ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en designers en gedrukt in de beste kwaliteit. De geboortekaartjes worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier. De mooiste momenten verdienen een origineel, bijzonder en uniek geboortekaartje!

De geboortekaartjes van Kaartkeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en ook nog eens GEEN verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk. Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen voor de geboortekaartjes alvast vooruit te bestellen. 

 

Het bestellen van jullie baby kaartje is heel eenvoudig. Bekijk wel kaartje jullie het meeste aanspreekt. Bekijk of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Zonder verzendkosten.

Wil je de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat jullie alvast kunnen schrijven? Dat kan. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen'. Dan is dat alvast geregeld en heb je straks meer tijd om van jullie kindje te genieten.

Mocht je aanvullende producten wensen hebben, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Wil je iets aangepast hebben of heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Jullie kindje verdient tenslotte het allermooiste geboortekaartje!