track

Unieke en mooie babykaartjes

In blijde verwachting? Wat leuk, gefeliciteerd! Als jullie kindje straks geboren is wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten met een mooi, bijzonder en origineel geboortekaartje. Bij Kaartkeuze vind je babykaartjes in diverse stijlen en thema's. Origineel & uniek, hip & trendy, modern & strak, leuk & grappigestoere of lieve & schattige geboortekaartjes. Bij de bijzondere collectie van Kaartkeuze vind je altijd het ultieme kaartje.


Benieuwd hoe mooi jullie favoriete geboortekaartje er gedrukt uitziet?

Ontvang een GRATIS modelkaartje. 
Leuk, gemakkelijk en snel.


Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

 

Bekijk hier onze mooie en unieke collectie babykaartjes

 

Spreekt een ontwerp jullie aan? Bestel een GRATIS modelkaartje. Je kunt ook aangeven op welk papier het voorbeeldkaartje gedrukt moet worden. Zo zie je hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet. Willen jullie een drukproef met eigen tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Als jullie kindje geboren is vul je de laatste gegevens in bij 'mijn KaartKeuze' en plaats je de bestelling.All Sides Design: alle zijden mooi ontworpen


Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de geboortekaartjes van Kaartkeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Geboortekaartjes ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en ontwerpers en gedrukt in de aller beste kwaliteit. De geboortekaartjes worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier. De mooiste momenten verdienen een origineel, bijzonder en uniek geboortekaartje!


Bijzonder vriendelijk geprijsde babykaartjes


De babykaartjes van Kaartkeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en hebben ook nog eens GEEN verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk. Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen voor de geboortekaartjes alvast vooruit te bestellen.

Leuk, gemakkelijk en snel bestellen

Het bestellen van jullie kaartje is echt heel eenvoudig. Bekijk welk kaartje jullie het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Zonder verzendkosten.

Enveloppen vooraf bestellen

Wil je de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat jullie alvast kunnen schrijven? Dat kan. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen'. Dan is dat alvast geregeld en heb je straks meer tijd om van jullie kindje te genieten.

Aanvullende wensen

Mocht je aanvullende producten wensen, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Wil je iets aangepast hebben of heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Jullie kindje verdient tenslotte het allermooiste geboortekaartje.