track

Unieke en mooie babykaartjes

In blijde verwachting? Wat leuk, gefeliciteerd! Als jullie kindje straks geboren is wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten met een mooi en uniek geboortekaartje.

Benieuwd hoe mooi jullie favoriete geboortekaartje er gedrukt uitziet?

Kadootje voor jou
Ontvang een GRATIS modelkaartje. 

 

Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

 

 Bekijk onze collectie babykaartjes:

 

Bij Kaartkeuze vind je babykaartjes in diverse stijlen en thema's. Vind het ultieme geboortekaartje bij Kaartkeuze .

 

Kado voor jou
ontvang een GRATIS modelkaartje

Spreekt een ontwerp jullie aan? Bestel een GRATIS voorbeeldkaartje. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en je kiezen voor een enkele of klapkaart. Ook kun je aangeven op welk papier het voorbeeldkaartje gedrukt moet worden. Zo zie je hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet.

 

Benieuwd? Bestel dan een proefdruk

Willen jullie een drukproef van jullie favoriete geboortekaartje met eigen tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Heb je de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst, dan wordt jullie kaartje nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Het proefkaartje met persoonlijke tekst blijft opgeslagen onder jullie persoonlijke account bij 'mijn KaartKeuze'. Als jullie kindje geboren is kun je de laatste gegevens invullen en plaats je de definitieve bestelling.

 

All Sides Design

Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de geboortekaartjes van Kaartkeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Geboortekaartjes ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en ontwerpers en gedrukt in de aller beste kwaliteit. De geboortekaartjes worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier. De mooiste momenten verdienen een origineel, bijzonder en uniek geboortekaartje!

 

Luxe papiersoorten

De uitstraling van jullie kaartje wordt mede bepaald door de papierkeuze. Wil je een stoer, lief, retro of strak geboortekaartje. De kaartjes worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier.

 

Mooiste kwaliteit drukwerk

Naast het maken van mooie en bijzondere ontwerpen vinden we bij KaartKeuze dat de kaartjes gedrukt moeten worden op de hoogst mogelijke kwaliteit. De geboortekaartjes van KaartKeuze worden gedrukt op een HP Indigo 12000 drukpers. Het neusje van de zalm op drukgebied. Je krijgt dus geen goedkope printjes, maar hoogstaand drukwerk. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!
 

Snel in huis

Het bestellen van jullie babykaartje is echt heel eenvoudig. Bekijk welk kaartje jullie het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele babykaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen kaartjes en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de babykaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Zonder verzendkosten.

 

Enveloppen alvast vooraf bestellen

Wil je de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat jullie alvast kunnen schrijven? Dat kan. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen'. Dan is dat alvast geregeld en heb je straks meer tijd om van jullie baby te genieten.


Vriendelijk geprijsde babykaartjes

De babykaartjes van Kaartkeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en hebben ook nog eens GEEN verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk. Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen voor de geboortekaartjes alvast vooruit te bestellen.

Aanvullende wensen

Je bent op zoek naar dat ene perfecte kaartje. Vind je een babykaartje leuk, maar wil je toch dat er iets aangepast wordt? Een andere kleur, een ander lettertype, een aanpassing binnen het ontwerp? Dat kan. Bel of mail ons wat jullie persoonlijke wensen zijn en wij gaan kijken wat er mogelijk is. Jullie kindje verdient tenslotte het allermooiste geboortekaartje. 

Aanvullende producten

Mocht je aanvullende producten wensen, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We denken graag met jullie mee.


Jullie kaartje door ons laten ontwerpen

Hebben jullie een idee voor een eigen geboortekaartje? Of willen jullie een persoonlijk kaartje door ons laten maken? Dat kan. Wij ontwerpen jullie kaartje helemaal naar jullie wens. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.Jullie baby verdient het mooiste babykaartje 

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande kindje. Leuk dat jullie kijken in onze collectie met de mooiste babykaartjes. Het kan zijn dat je vragen hebt over een ontwerp of zelf een idee hebt met een kaartje voor jullie baby. Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen via telefoon, mail of chat. We helpen je graag. Want ook voor ons is het belangrijk dat het voor jullie een feestje is om een prachtig geboortekaartje voor jullie baby uit te zoeken. Een kaartje waar jullie echt heel blij mee zijn.

Heb je een kaartje gevonden, dan kun je alvast de enveloppen vooraf bestellen om deze te adresseren. Als dan straks jullie kindje geboren is, hoeven jullie alleen nog maar de kaartjes in de enveloppen te stoppen en te versturen. Dat geeft meer rust en en meer tijd met jullie kindje.

Bij ons kun je ook adreszegels, sluitzegels, posters en schilderijen bestellen in lijn met het kaartje. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Mochten jullie aanvullende wensen hebben, laat het ons dan weten. Wij vertellen jou graag wat de mogelijkheden zijn.

Vier de geboorte van jullie jongen of meisje met een bijzonder en uniek geboortekaartje. Jullie kindje verdient tenslotte het aller mooiste kaartje.

 

babykaartje silhouet beer kraft geboortekaartje kindje vogel geboortekaartje moeder baby maan  Grappig geboortekaartje baby navelstreng