track

Bijzondere & aparte geboortekaartjes

In blijde verwachting? Gefeliciteerd! De mooiste momenten verdienen een bijzonder geboortekaartje.

Benieuwd hoe mooi jouw favoriete kaartje er gedrukt uitziet?  

Ontvang een Gratis modelkaartje


Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

Trouwplannen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

  

Bij KaartKeuze vind je aparte geboortekaartjes gemaakt door kunstenaars en ontwerpers. Ook mooi ontworpen aan de binnenzijde en achterkant. Welke stijl past het beste bij jullie? Hippe, moderne, grappige of juist schattige geboortekaartjes. bij Kaartkeuze vind je het perfecte babykaartje. Vier de geboorte van jullie kindje met een van de aparte geboortekaartjes van KaartKeuze.


Gratis modelkaartje

Hebben jullie een kaartje gevonden die jullie leuk vinden? Ontvang een Gratis modelkaartje in het door jullie gewenste formaat, enkel of klapkaart en papierkeuze. 

De uitstraling van jullie kaartje wordt mede bepaald door de papierkeuze. De aparte geboortekaartjes van KaartKeuze worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op prachtig milieuvriendelijk biologisch papier. 

 

Proefdruk met eigen tekst

Willen jullie een drukproef van jullie favoriete geboortekaartje met eigen tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1.

Het proefkaartje met jullie eigen tekst blijft opgeslagen onder jullie persoonlijke account bij 'mijn KaartKeuze'. Als jullie kindje geboren is kun je de laatste gegevens invullen, zoals geboorte datum, geboorte gewicht, tijd etc. en plaats je de definitieve bestelling. De bijzondere aparte geboortekaartjes van KaartKeuze heb je snel in huis.Bijzondere aparte geboortekaartjes gemakkelijk bestellen

Bestellen is echt heel eenvoudig. Selecteer het gewenste formaat en of je een enkele kaart of klapkaart wilt. Klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen en de papiersoort aangeven. Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt het kaartje dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.


Enveloppen vooraf

Wil je de enveloppen alvast schrijven voordat het kindje geboren is? Dat kan. Klik hier

 

Persoonlijke wensen

Ben je enthousiast over een kaartje, maar wil toch dat er iets aangepast wordt? Een andere kleur, een ander lettertype, iets binnen het ontwerp? Dat kan. Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij gaan kijken wat er mogelijk is. 

Ook voor aanvullende wensen, zoals adresstickers, sluitzegels of kaartjes voor bij een presentje of babyborrel, of jullie geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Laat het ons weten. Wij hebben diverse leuke en originele opties om de geboorte van jullie kindje nog specialer te maken.

Vriendelijk geprijsd

De bijzondere aparte geboortekaartjes van Kaartkeuze zijn vriendelijk geprijsd en je betaald GEEN verzendkosten binnen Nederland! Bekijk onze prijslijst