track

Geboortekaartjes van KaartKeuze

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! De geboorte van jullie kindje verdient natuurlijk het allermooiste geboortekaartje. 
 

Kadootje voor jou!
Ontvang een gratis modelkaartje.


Op zoek naar een mooie babynaam of een tekst of gedichtje voor op jullie geboortekaartje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

 
Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

 

 

Bekijk de populair geboortekaartjes thema's van KaartKeuze:

Geboortekaartjes voor jongens
Geboortekaartjes voor meisjes
Silhouet geboortekaartjes
Geboortekaartjes met olifantjes
Grappige geboortekaartjes
Hippe geboortekaartjes

 

De kaartjes van Kaartkeuze zijn origineel, bijzonder en uniek. De bijzondere geboortekaartjes zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Kaarten die je nergens anders ziet! Ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en ontwerpers en gedrukt in de beste kwaliteit.


Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Heb je een vraag. Of heb je een mooi geboortekaartje gezien, maar wil je nog wat aangepast hebben. Dat kan natuurlijk. Wij helpen graag en passen het kaartje gratis en geheel vrijblijvend voor jou aan. Het kaartje voor de geboorte van jullie kindje moet tenslotte 100% naar jullie zin zijn.

 

Kadootje voor jou! Ontvang een GRATIS modelkaartje

Spreekt een ontwerp jullie aan? Bestel een GRATIS modelkaartje. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en je kiezen voor een enkele of klapkaart. Ook kun je aangeven op welk papier het voorbeeldkaartje gedrukt moet worden. Zo zie je hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet. Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt het kaartje dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

Proefdruk van jouw geboortekaartje met eigen tekst

Willen jullie een drukproef van jullie favoriete geboortekaartje met eigen tekst? Dat kan ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Heb je de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst, dan wordt jullie kaartje nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Het proefkaartje met persoonlijke tekst blijft opgeslagen onder jullie persoonlijke account bij 'mijn KaartKeuze'. Als jullie kindje geboren is kun je de laatste gegevens invullen, zoals geboorte datum, geboorte gewicht, tijd etc. en plaats je de definitieve bestelling. De geboortekaartjes van KaartKeuze heb je snel in huis. Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Heb je hulp nodig bij het opmaken van het kaartje? Laat het ons weten. We helpen je graag bij het maken van jullie persoonlijke geboortekaartje.

 

Geboortekaartjes met een 'All Sides Design'
Mooi aan alle zijden.

Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de geboorte kaartjes van Kaartkeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Geboortekaartjes ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en designers en gedrukt in de beste kwaliteit.

 

Vriendelijk geprijsde geboortekaartjes

De geboortekaartjes van Kaartkeuze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en hebben ook nog eens GEEN verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk. Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen voor de geboortekaartjes alvast vooruit te bestellen

 

Jullie geboortekaartjes leuk, gemakkelijk en snel bestellen

Bestellen is echt heel eenvoudig. Bekijk welk kaartje jullie het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Plaats jullie teksten en bestel. In het besteloverzicht kun je de aantallen en de papiersoort aangeven. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Zonder verzendkosten.

 

Luxe papiersoorten

De uitstraling van jullie kaartje wordt mede bepaald door de papierkeuze. Wil je een stoer, lief, retro of strak geboortekaartje. De kaartjes worden gedrukt op luxe papiersoorten zoals linnenstructuur of parelmoer. Ook is het mogelijk om jullie kaartjes te drukken op milieuvriendelijk biologisch papier. De mooiste momenten verdienen een origineel, bijzonder en uniek geboortekaartje!

 

Mooiste kwaliteit drukwerk

Naast het maken van mooie en bijzondere ontwerpen vinden we bij KaartKeuze dat de kaartjes gedrukt moeten worden op de hoogst mogelijke kwaliteit. De geboortekaartjes van KaartKeuze worden gedrukt op een HP Indigo 12000 drukpers. Het neusje van de zalm op drukgebied. Je krijgt dus geen goedkope printjes, maar hoogstaand drukwerk. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

 

Geboortekaartje laten aanpassen

Ben je enthousiast over een kaartje, maar wil toch dat er iets aangepast wordt? Een andere kleur, een ander lettertype, iets binnen het ontwerp? Dat kan. Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij gaan kijken wat er mogelijk is. 

 

Geboortekaartjes snel in huis

Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden de bestelling dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

Geboortekaartjes met een persoonlijk ontwerp

Wil je een origineel en persoonlijk geboortekaartje door ons laten ontwerpen? Ook dat kan. Je kunt dan het beste even contact met ons opnemen om jouw wensen door te spreken. 

 

Enveloppen vooraf bestellen

Wil je de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat jullie die alvast kunnen schrijven? Geen probleem. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen'. Dan is dat alvast geregeld en heb je straks meer tijd om van jullie kindje te genieten.

 

Aanvullende wensen

Mocht je aanvullende producten wensen, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Ben je op zoek naar leuke verpakkingen voor bijvoorbeeld geboortesnoepjes of andere geboorte presentjes? Laat het ons weten. Wij hebben diverse leuke en originele opties om de geboorte van jullie kindje nog specialer te maken.

Wil je iets aangepast hebben op het kaartje of heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Jullie kindje verdient tenslotte het allermooiste geboortekaartje.

 

Andere kaarten

Hebben jullie trouwplannen, kijk dan ook eens bij onze collectie trouwkaarten. Willen jullie een trouwkaart in lijn met het geboortekaartje? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Naast geboortekaartjes en trouwkaarten vind je bij KaartKeuze ook uitnodigingen, verhuiskaarten en wenskaarten. Wil je iemand feliciteren, of beterschap wensen? Stuur een persoonlijke verjaardagskaart of beterschapskaart. Je kunt de kaart rechtstreeks naar iemand sturen. Makkelijk, snel en persoonlijk en zonder verzendkosten!