track

Zoon verwacht? Stoere geboortekaartjes voor een jongen.

Hoera het wordt een ventje. Van harte gefeliciteerd! Dat verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartje voor jullie zoon. De geboortekaartjes voor jongens van Kaartkeuze zijn bijzonder en uniek.

De geboortekaartjes zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterkant. Ieder geboortekaartje is ontworpen door één van onze kunstenaars en designers en gedrukt op de beste kwaliteit. Echte unieke geboortekaartjes! Geweldig om te versturen en super leuk om te krijgen. Of je nou op zoek bent naar bijzondere & aparte, hippe & trendy, leuke & grappige of stoere geboortekaartjes, bij Kaartkeuze vind je het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon.

 

Mooi geboortekaartje gevonden?
Vraag een GRATIS voorbeeldkaartje aan.
Leuk, gemakkelijk en snel!  


Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Kijk dan ook eens bij onze trouwkaarten.

 

Bekijk hier onze mooie en unieke collectie geboortekaartjes

 

Voorbeeldkaartje en drukproef


Spreekt een ontwerp uit de collectie geboortekaartjes voor een jongen jullie aan? Bestel een GRATIS voorbeeldkaartje. Je kunt ook aangeven op welk papier het voorbeeldkaartje gedrukt moet worden. Zo zie je hoe prachtig het papier en drukwerk eruit ziet. Willen jullie een drukproef met eigen tekst? Dat kan natuurlijk ook. Bewerk de kaart en plaats de bestelling in een oplage van 1. Als jullie kindje geboren is vul je de laatste gegevens in bij 'mijn KaartKeuze' en plaats je de bestelling.
All Sides Design: alle zijden mooi ontworpen

 

All Sides Design: alle zijden mooi ontworpen

 

Bekijk ook de binnen- en achterkant! Want de geboortekaartjes van Kaartkeuze hebben een All-Sides Design. Ze zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterzijde. Bijzonder, verrassend en uniek! Al onze geboortekaartjes worden ontworpen met passie, gemaakt door onze kunstenaars en ontwerpers en gedrukt in de aller beste kwaliteit.

 

Papiersoorten en kwaliteit van het drukwerk

 

De geboortekaartjes voor een jongen worden gedrukt op de meest geavanceerde drukpers. Jullie kaartjes worden op de hoogst mogelijke kwaliteit gedrukt. Je heb de keuze uit diverse luxe papiersoorten zoals linnenstructuur en parelmoer. Draag je het milieu een warm hart toe? Het is mogelijk om jullie kaartjes te laten drukken op milieuvriendelijk biologisch papier. Ook dit papier heeft een luxe witte uitstraling. Kies jullie persoonlijke kaartje en laat 'm drukken in de beste kwaliteit.

 

Bijzonder vriendelijk geprijsde geboortekaartjes

 

Onze geboortekaartjes zijn bijzonder vriendelijk geprijsd en zonder verzendkosten! Bekijk onze prijslijst en vergelijk.
 

Enveloppen vooraf bestellen


Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen vooraf te bestellen. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen' en plaats jouw bestelling. Bij KaartKeuze kun je luxe enveloppen in verschillende kleuren bestellen. 

 

Geboortekaartjes leuk, gemakkelijk en snel bestellen

 

Het bestellen van jullie geboortekaartje is heel eenvoudig. Bekijk welk kaartje jullie het meeste aanspreekt. Kies het formaat en of je een enkele of dubbele kaart wilt en klik op 'kaart bewerken'. Maak het kaartje op met jullie teksten. Je kunt het kaartje altijd opslaan en op een later moment verder bewerken. Wil je het kaartje bestellen? In het besteloverzicht kun je aangeven hoeveel kaartjes je wilt bestellen, het formaat van het kaartje, of je een enkele- of klapkaart wilt en op welke papiersoort je het kaartje gedrukt wilt hebben. De kaartjes worden hoogwaardig gedrukt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst (op werkdagen), dan versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag naar jullie op. Bij ons betaal je geen verzendkosten.

 

Aanvullende producten of wensen

 

Mocht je aanvullende producten wensen? Dat kan.

Wil je iets aangepast hebben of heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag.

 

Zelf een idee voor een geboortekaartje?
Wij maken het voor jullie

 

Hebben jullie zelf een idee voor een geboortekaartje, laat het ons dan gerust weten. Samen met onze ontwerpers bekijken we of we dit kaartje voor jullie kunnen maken. Natuurlijk laten we vooraf weten wat de kosten zijn. Kijk, dat is nog eens exclusief!