track

Zoon verwacht? Stoere geboortekaartjes voor een jongen.

Hoera het wordt een ventje. Van harte gefeliciteerd! Dat verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartje voor jullie zoon. De geboortekaartjes voor jongens van Kaartkeuze zijn bijzonder en uniek.

De geboortekaartjes zijn niet alleen mooi aan de voorkant, maar hebben ook een prachtig ontworpen binnenkant en achterkant. Ieder geboortekaartje is ontworpen door één van onze kunstenaars en designers en gedrukt op de beste kwaliteit. Echte unieke geboortekaartjes! Geweldig om te versturen en super leuk om te krijgen. Of je nou op zoek bent naar bijzondere & aparte, hippe & trendy, leuke & grappige of stoere babykaartjes, bij Kaartkeuze vind je het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon.

Benieuwd hoe jullie favoriete geboortekaartje er gedrukt uitziet? Vraag een gratis voorbeeldkaartje aan.

Goed om te weten:
Onze geboortekaartjes zijn vriendelijk geprijsd en zonder verzendkosten! Bekijk onze prijslijst.
Draag je het mileu een warm hart toe? Druk jullie geboortekaartje op milieuvriendelijk biologisch papier.
Ook handig: bij Kaartkeuze heb je de mogelijkheid om de enveloppen alvast vooruit te bestellen.

Mocht je aanvullende producten wensen in lijn met het geboortekaartje voor jullie jongen, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje van jullie zoon op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Of heb je zelf nog andere leuke ideeën of wensen? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag!

Op zoek naar een mooie jongensnaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst jongensnamen en geboorteteksten.