track

Luxe geboortekaartjes op maat gemaakt


Jullie kindje is uniek.
Dus waarom dan een standaard kaartje?

 
Op zoek naar een uniek geboortekaartje dat niemand heeft? Of heb je zelf een idee voor een geboortekaartje, maar zoek je iemand die het kaartje kan uitwerken? Neem dan contact met ons op.

Vooraf bespreken we de mogelijkheden en de kosten. Zijn jullie akkoord, dan gaan we aan de slag. We maken eerst één of meerdere schetsen. Als jullie helemaal tevreden zijn werken we het ontwerp uit. Je mag uiteraard altijd aangeven als je iets aangepast wilt hebben. Het kaartje moet tenslotte voor de volle 100% naar jullie zin zijn.

De luxe en exclusieve geboortekaartjes kunnen we nog specialer maken met bijzondere papiersoorten en luxe afwerkingsopties. Laat je verrassen met de mogelijkheden.
 

Op zoek naar een mooie babynaam of geboortetekstje?
Bekijk onze lijst babynamen en geboorteteksten.

 
Trouwplannen? Laat een trouwkaart door ons ontwerpen in de stijl van het geboortekaartje.

  

Luxe geboortekaartjes prachtig gedrukt

Naast het maken van mooie en bijzondere ontwerpen vinden we bij KaartKeuze dat de kaartjes gedrukt moeten worden op de hoogst mogelijke kwaliteit. De geboortekaartjes van KaartKeuze worden gedrukt op een HP Indigo 12000 drukpers. Het neusje van de zalm op drukgebied. Je krijgt dus geen goedkope printjes, maar hoogstaand drukwerk. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

 

Snel in huis

Besteld op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden de bestelling dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Mochten jullie de voorkeur hebben voor een luxe afwerkoptie, zoals bijvoorbeeld het gebruik van foliedruk of speciale stansvormen is de levertijd langer. We bespreken dit vooraf en zorgen dat alles standby staat, zodat wanneer jullie kindje is geboren we de exclusieve luxe geboortekaartjes binnen de kortst mogelijke tijd kunnen leveren.

 

Enveloppen vooraf

Wil je de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat jullie die alvast kunnen schrijven? Geen probleem. Klik op 'enveloppen vooraf bestellen'. Dan is dat alvast geregeld en heb je straks meer tijd om van jullie kindje te genieten.