track

Retour- en klachtbeleid


Retour- en teruggavebeleid van niet gepersonaliseerde producten

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers via telefoon of email. De kosten die gemaakt worden voor het terugsturen van het te retourneren artikel worden niet door Kaartkeuze.nl vergoed. Wij streven ernaar om het geretourneerde artikel binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als het artikel compleet is en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en verpakking. Als het artikel op een op andere wijze is gebruikt dan je in een winkel zou doen, dan vervalt het recht op vergoeding.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. gepersonaliseerde kaarten.


Retour- en teruggavebeleid gepersonaliseerde producten
De zichttermijn (herroepingsrecht) voor koop op afstand is op de gepersonaliseerde producten, zoals o.a. gepersonaliseerde kaarten niet van toepassing, daar het om een op maat gemaakt, overeenkomstig jouw specificaties is aangepast, specifiek product gaat.


Klachtafhandeling
Wij verwerken jouw bestelling met de grootste zorg, maar mocht er onverhoopt toch wat zijn met jouw bestelling, verzoeken wij jou om dit binnen twee werkdagen via [email protected] onder vermelding van SPOED KLACHT aan ons te melden. Zo kunnen wij indien nodig direct handelen en kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij streven ernaar om jouw klacht binnen 1 werkdag in behandeling te nemen.


Retouradres:
Kaartkeuze
Hoofdstraat 18
6881TH Velp